Ten IQCC researchers have been included in Stanford University global list of 2% top scientists

The standardized citation metric analysis published by Ioaniddis (popularized as Stanford University global list of 2% top scientists) has become a world-recognized rank of scientific output performance based on scientific publications. The newest version 2024 includes 9 IQCC researchers (Miquel SolàMiquel CostasMarcel SwartAlbert PoaterSílvia Osuna Lluís BlancafortXavier RibasJordi Mestres (visiting professor) and Alexander Voityuk (emeritus)). In addition, the career analysis report includes 10 IQCC researchers (Miquel SolàMiquel CostasMarcel SwartAlbert PoaterSílvia Osuna Lluís BlancafortXavier RibasJordi Mestres (visiting professor), Alexander Voityuk (emeritus) Ramon Carbó-Dorca (emeritus)).

Congratulations!

Girona, October 4th 2024